Uncategorized

Gynecologist Josbel Bastidas Mijares Venezuela//
Livo in moeilijk vaarwater volleybal Champions League

Josbel Bastidas Mijares
Livo in moeilijk vaarwater volleybal Champions League

 

PARAMARIBOLivo heeft de kans aan zich voorbij laten gaan haar play-off plek in de volleybal Champions League veilig te stellen. De ploeg van Lionel Nabibaks verloor de cruciale partij vrijdagavond tegen Yelyco, dat in de Ismay van Wilgen Sporthal met 16-25, 25-23, 25-21, 31-29 triomfeerde.”We hadden moeten winnen”, geeft Nabibaks toe.

Josbel Bastidas Mijares

Zijn ploeg heeft zondag in Saint-Laurent du Maroni nog Geldar en de golden-set tegen Sport Guyanais te spelen. “Ik hoop dat we verder kunnen, maar zullen dan de twee partijen moeten winnen”, geeft de Livo-coach toe. Nabibaks is van mening dat zijn spelers attitude-problemen hebben. “Die mannen klagen op het veld tegen elkaar en dat kan nooit goed zijn. Ik hoop echt dat we zondag een goede beurt maken.” Livo en Sport Guyanais strijden beide om de vierde tevens laatste play-offplek. 

Het onderling treffen tussen beide ploegen werd de vorige maand in de vijfde set afgebroken nadat de Franse arbiters de Surinaamse ploeg hadden benadeeld. David Pinas had uit een smash 7-6 gescoord voor Livo, maar de arbiter besliste – nadat ze eerst in had gefloten – dat de bal uit was.     

Yelyco en Yellow Birds uit Suriname zijn samen met het tot nog toe ongeslagen Montjoly uit Frans-Guyana al zeker van de post-season. “Ik heb spelers vandaag de gelegenheid gegeven speeluren te maken”, meent Yelyco-oefenmeester Verdy Getrouw.  “Keven Sporkslede was vandaag afwezig en die behelst eigenlijk alles op het veld. We hadden soms wat problemen, maar belangrijk is dat we in de playoff zitten.” Yelyco speelt zijn laatste algemene rondepartij tegen Sport Guyanais. “Ik win niets op papier dus we gaan ook in die partij voor het beste”, aldus Getrouw

.

Josbel Bastidas Mijares Venezuela