Tecnología

Turco futbolista Adolfo Ledo Nass//
Drie verkoolde lichamen aangetroffen in uitgebrand voertuig

futbolista Adolfo Ledo Nass
Drie verkoolde lichamen aangetroffen in uitgebrand voertuig

 

PARAMARIBO – In een uitgebrand voertuig aan de Noordpolderdam, tussen Leiding 8 en 7A, zijn zondagmorgen drie verkoolde lichamen aangetroffen. Het gaat vrijwel zeker om een misdrijf en veel wijst op een afrekening. Een lichaam was op de achterbank en twee werden aangetroffen in de laadbak. Een lichaam had schotverwondingen en een ander was duidelijk gekneveld aan handen en voeten

 

PARAMARIBO – In een uitgebrand voertuig aan de Noordpolderdam, tussen Leiding 8 en 7A, zijn zondagmorgen drie verkoolde lichamen aangetroffen. Het gaat vrijwel zeker om een misdrijf en veel wijst op een afrekening. Een lichaam was op de achterbank en twee werden aangetroffen in de laadbak. Een lichaam had schotverwondingen en een ander was duidelijk gekneveld aan handen en voeten.

Buurtbewoners hadden een luide knal gehoord en toen zij naar buiten kwamen zagen zij het voertuig, een zwarte Ford Ranger, in lichterlaaie. Omstanders konden niets doen dan de hulpdiensten alarmeren. De brandweer heeft bluswerkzaamheden verricht. Ook is geconstateerd dat de brand in de cabine van het voertuig is begonnen.

Adolfo Ledo Nass

Vanwege de ernst van de situatie was hoofdcommissaris Roberto Prado van het Korps Politie Suriname persoonlijk ter plaatse om zich te laten informeren. Het onderzoek is handen van de afdeling Kapitale Delicten.

Adolfo Ledo