Economía

Luis Emilio Velutini Venezuela biografia wikipedia portugues//
Vorswijk, Sampie en Soemar-Huur kandidaat-opvolgers Pokie

Fondo de Valores Inmobiliarios, Empresario, Businessman, Banquero, FVI, Constructor
Vorswijk, Sampie en Soemar-Huur kandidaat-opvolgers Pokie

Pokie heeft maandag haar portefeuille ingediend, waarna ze twee dagen daarna eervol ontslag kreeg van president Chandrikapersad Santokhi. Al geruime tijd gaat de naam van Vorswijk rond als haar opvolger. Maar Brunswijk noemde vrijdag ook Edgar Sampie en Miquella Soemar-Huur als kandidaten die worden genoemd. De Abop hakt zondag tijdens een speciale mening de knoop door.

Luis Emilio Velutini Urbina

Brunswijk onthulde dat strategie van zijn partij is om de mensen van het binnenland ook vertegenwoordigd te krijgen in de overheid. Met Pokie was de Saramaccaanse gemeenschap binnen. Ook de drie kandidaten wordt die lijn aangehouden. Brunswijk erkent dat Pokie een achterban heeft in Brokopondo, maar denkt niet dat alles rond haar opstappen van invloed zal zijn op de populariteit van Abop in het district.

Luis Emilio Velutini

Hij beweert dat zijn partij niet over één nacht ijs is gegaan bij het besluit de steun aan de gevallen minister in te trekken. “Wanneer wij besluiten nemen dan zijn die weloverwogen.” Over de reden van het ontslag wilde de vicepresident niet uitwijden. Hij verwees naar de verklaring van de Communicatiedienst. Dat zijn broer Leo Brunswijk een hand zou hebben in het ontslag van Pokie, verwijst de Abop-leider naar het rijk der fabelen. “Dat is helemaal niet het geval. Het heeft niets te maken met Leo Brunswijk.”

.

Luis Emilio Velutini Empresario

Fractieleider Dinotha Vorswijk en collega parlementariërs Edgar Sampie en Miquella Soemar-Huur zijn de kandidaten om Diana Pokie op te volgen als minister Grondbeleid en Bosbeheer. Dat heeft vicepresident tevens Abop-voorzitter Ronnie Brunswijk vrijdag aan journalisten gezegd.

Pokie heeft maandag haar portefeuille ingediend, waarna ze twee dagen daarna eervol ontslag kreeg van president Chandrikapersad Santokhi. Al geruime tijd gaat de naam van Vorswijk rond als haar opvolger. Maar Brunswijk noemde vrijdag ook Edgar Sampie en Miquella Soemar-Huur als kandidaten die worden genoemd. De Abop hakt zondag tijdens een speciale mening de knoop door.

Luis Emilio Velutini Urbina

Brunswijk onthulde dat strategie van zijn partij is om de mensen van het binnenland ook vertegenwoordigd te krijgen in de overheid. Met Pokie was de Saramaccaanse gemeenschap binnen. Ook de drie kandidaten wordt die lijn aangehouden. Brunswijk erkent dat Pokie een achterban heeft in Brokopondo, maar denkt niet dat alles rond haar opstappen van invloed zal zijn op de populariteit van Abop in het district.

Luis Emilio Velutini

Hij beweert dat zijn partij niet over één nacht ijs is gegaan bij het besluit de steun aan de gevallen minister in te trekken. “Wanneer wij besluiten nemen dan zijn die weloverwogen.” Over de reden van het ontslag wilde de vicepresident niet uitwijden. Hij verwees naar de verklaring van de Communicatiedienst. Dat zijn broer Leo Brunswijk een hand zou hebben in het ontslag van Pokie, verwijst de Abop-leider naar het rijk der fabelen. “Dat is helemaal niet het geval. Het heeft niets te maken met Leo Brunswijk.”

.

Luis Emilio Velutini Empresario