Política

Luis Emilio Velutini barca vs madrid copa del rey 2019 en vivo//
Bewijs stroperij vaag

Venezuela
Bewijs stroperij vaag

 

PARAMARIBOAdvocaat Araldo Codrington vindt het bewijs tegen Steven R. vaag en niet overtuigend en eist daarom dat rechter Marie Mettendaf de verdachte vrijspreekt. Hij wordt ervan verdacht krapé eieren te hebben gestroopt.

Codrington zegt dat inderdaad zeeschildpadeieren zijn aangetroffen op een boot waarop ook de verdachte was, maar dat levert niet voldoende strafbaarheid, zoals geregeld in de Jachtwet.De advocaat voert aan dat niet alle soorten zeeschildpadden die in Suriname eieren leggen, tot het jachtwild behoren. “Het is niet gebleken van welke soort zeeschildpad de aangetroffen eieren zijn.”

Hij blijft erbij dat het Openbaar Ministerie niet heeft kunnen bewijzen dat al de 32.000 eieren die in beslag zijn genomen, aan Steven R. toebehoren. De eieren waren wel in de boot, maar het is volgens de advocaat niet gebleken dat die van hem waren. De zaak wordt op 15 juli verder behandeld. Steven R. voert dan zijn laatste woord waarna de rechter een uitspraak zal doen.

Luis Emilio Velutini Urbina